Anmäl dig till Unga Allergikers sommarläger 2016

Äntligen är anmälan öppen till årets sommarläger! Du som är mellan 11 och 17 år och medlem i Unga Allergiker (UA) är välkommen att anmäla dig.

Lägret kommer äga rum 9-14 juli på Björkögården utanför Norrtälje. Det kommer bli en vecka fylld med galna upptåg, möten med nya och gamla vänner och massa roliga aktiviteter! Allt kommer självklart vara anpassat efter de allergier/astma som finns hos deltagarna – alla som vill ska kunna delta!

Unga Allergiker finns på plats med ledare i Stockholm där vi möter upp deltagare för gemensam transport med buss till lägergården. Din resa till och från Stockholm bokas och betalas av UA, men du ska klara av att resa själv.

ANMÄLAN

Först till kvarn gäller och sista anmälningsdag är 31 mars. Fram till dess kan du ändra eller ta bort din anmälan. När du har anmält dig får du ett bekräftelsemejl med betalningsinstruktioner och praktisk information. Senast den 8 april ska betalningen vara gjord och därefter är pengarna inte återbetalningsbara.

UA vill att alla unga ska ha möjligheten att komma på lägret. Vill du/ditt barn åka men saknar pengar till avgiften? Då finns möjligheten att söka bidrag från Majblomman.

Anmäl dig redan i dag för att säkra din plats på världens bästa läger!

Anmäl dig HÄR.

Har du frågor och funderingar om lägret? Då är du varmt välkommen att kontakta UA:s verksamhetsutvecklare Sofie Casserlöv på nummer 0707-66 55 20 eller sofie.casserlov@ungaallergiker.se.

Vi hoppas att du vill hänga med på sommarlägret och skapa minnen för livet!

Vi ses!

'