Bra septemberstart!

September har börjat bra! Här ger vi en liten rapport om veckan som gått.

Förra helgen samlades UA:s styrelse för att gå igenom en massa spännande saker och sätta extra skjuts på verksamheten inför terminen. Bland annat vankas det ju RÖ, Riksöverläggning, snart! Mycket att planera inför detta, som kommer bli en extra grym tillställning i år. Pepp!

I veckans skickades ett sprillans nytt nyhetsbrev ut, fullt av nyttiga nyheter. Syftet är att det ska vara lättare att hänga med på vad som händer i Unga Allergiker. Det går bra att anmäla sig till att få nyhetsbrevet här.

Under veckan har vi också färdigställt en ny broschyr. ”Stöd oss” är budskapet. Flera hundra broschyrer har packats och postats iväg till snälla människor som vi hoppas vill vara med och stötta vår verksamhet ekonomiskt. Massa tack till de fina medlemmarna som hjälpte till med packandet!

Det planeras för allt fler roligheter runt om i landet. Många lokalföreningar har aktiviteter på gång. Vi kan avslöja att Boda Borg kommer att få påhälsning och att det kommer bjudas på bio. Eventen finns på lokalföreningarnas egna sidor.

Det känns kul att nytt material börjar bli klart. Alla som önskar kommer snart att kunna beställa hem broschyrer för att sprida.

Nu vill vi önska alla en härlig helg!

'