Dags att uppdatera ditt medlemskap för i år!

Denna vecka dimper det ner brev från Unga Allergiker i många av medlemmarnas brevlådor! För att fortsätta vara medlem i UA behöver du uppdatera ditt medlemskap för i år – det är gratis och går jättesnabbt! Läs mer här nedan om varför det är så bra att vara medlem i UA!

Det finns många bra anledningar till att fortsätta vara medlem hos Unga Allergiker. Du får ta del av en massa kul aktiviteter, bedriva påverkansarbete och hänga med på läger! Du tillhör en lokalförening där endast fantasin sätter gränserna för vad ni ska hitta på och åstadkomma!

Med fler medlemmar kan Unga Allergiker nå ut till ännu fler unga med astma och allergi. Dessutom behöver kunskapen och förståelsen kring dessa frågor belysas och lyftas ännu mer!

Är du mellan 6-29 år? Gör din aktiva handling – det är gratis och tar ingen tid alls! Klicka bara på länken här: http://ungaallergiker.se/fornya-medlemskap

Pssst!
Passa gärna på att tipsa kompisar om att gå med också – ju fler vi är, desto större skillnad kan vi göra! Här blir du medlem i Unga Allergiker: http://ungaallergiker.se/bli-medlem

'