Hej då!

Idag jobbar jag, Rebecca, min sista dag på LAGA efter två intensiva, roliga och givande månader. Mentorskapsprogrammet är officiellt igångkickat med engagerade mentorer och adepter som nu under ett års tid ska peppa och stötta varandra, hitta nya lösningar och skapa större gemenskap både de emellan och i det större nätverket med alla mentorsparen.

Mentorskapsprogrammet har nu haft sina två första stora arrangemang, först en utbildning för mentorerna där vi pratade om mentorskap med Maktsalongen och vikten av ramar och gränser för att ta hand om sig själv med Föreningen Storasyster (stort tack för att ni kom!) plus en massa reflektioner och häng såklart. Helgen efter hade mentorskapsprogrammet sin första nätverksträff, där peppade adepter och mentorer fick träffa varandra för första gången, lära känna varandra och planera det kommande året för mentorskapet. Båda helgerna var jättelyckade och roliga, nu ser vi fram emot givande kontakt inom mentorsparen och tre till inspirerande nätverksträffar!

Stort tack till alla fantastiska UA och SCUF-medlemmar jag fått chansen att lära känna under den här tiden, det har varit så otroligt inspirerande och roligt att vara en del av de här fantastiska organisationerna! Hoppas vi ses igen! 

Rebecca Sjöstrand

'