Jag älskar att vara ute i skolan!

Jag älskar verkligen att vara ute i skolan och träffa lärare, elever och annan personal. Väldigt passande eftersom det är det jag ska jobba med de kommande åren. Just nu är jag på vår modellskola i Veberöd och håller i intervjuer. Allergironden är gjord och nu gäller det att skapa sig en uppfattning av hur personal och elever uppfattar sin inomhusmiljö och kost. Redan när jag nu är ute och gör kartläggningen på skolorna diskuterar vi hela tiden små lösningar som skolorna ofta tar tag i på en gång. Väldigt kul att se att vårt projekt ger resultat direkt.

Nu tar jag sommarlov från Svaleboskolan och kommer inte komma tillbaka till hit förens i höst. Men projektet går vidare och jag ska hem till Stockholm och börja med sammanställningen av det jag fått in.

'