UA Bergslagen är Årets lokalförening

15 maj 2015 |
Josefin Mårtensson

Varje år utses Årets lokalförening och den här gången var det UA Bergslagen som tog hem priset. Utdelningen skedde över telefon och det var en väldigt överraskad ordförande som tog emot det glada beskedet. 

UA Helsingborg blir UA Skåne

13 mars 2015 |

UA Skåne, låter det nytt och spännande? Precis vad det är! Tidigare hette lokalföreningen UA Helsingborg men under årsmötet ändrades namnet till UA Skåne. Det valdes även en ny styrelse och kort efter årsmötet har ett riktigt taggat gäng satt igång planeringen inför det kommande verksamhetsåret. UA Skånes nya ordförande heter Linnea Westerlund, här berättar hon varför hon engagerar sig och ville bli ordförande i UA Skåne.

Allergivänlig restaurangträff med UVIA

26 augusti 2014 |
Josefin Mårtensson

Förra veckan var ett gäng glada medlemmar i UVIA på middag på restaurang i Stockholm. Noga anpassat efter allas allergier, intoleranser och behov. Vi pratar med Moa Hagafors, som är UA:s representant i UVIA. Hon sammanfattar kvällen:

Uppstartsmingel med Unga Vuxna

27 maj 2014 |
Josefin Mårtensson

Unga Vuxna är ett nätverk för medlemmar mellan 18 och 35 år i Unga Allergiker, SCUF region GUSS och Astma- och Allergiföreningen Sthlm.

Loppet för alla

9 maj 2014 |
Josefin Mårtensson

Loppet för Alla är ett samarbetsprojekt mellan fyra organisationer; Unga Allergiker, Unga Synskadade, Unga Reumatiker och Ungdom för Social Hälsa.

Jennie Hermansson om att vinna Årets Lokalförening 2013

11 april 2014 |
Josefin Mårtensson

Så lät motiveringen när UA Stockholm fick ta emot priset för Årets Lokalförening under kickoffen. Som tack för den fina insatsen under 2013 belönas de med en prissumma på 5 000 kronor. Jennie Hermansson sitter i styrelsen och tog emot priset.