Loppet För Alla

På lördag går Loppet För Alla av stapeln och UA:s projektledare Emma kommer vara på plats i Jönköping. Loppet För Alla är ett projekt som går ut på att uppmärksamma olika funktionsnedsättningar. Ett himla fint initiativ tycker vi!

Det är andra året som Loppet För Alla arrangeras av de fyra olika organisationerna: Unga Allergiker, Unga Synskadade, Unga Reumatiker och Ungdom för Social Hälsa. Det blev en enorm succé förra året när Loppet För Alla för första gången tog plats i Jönköping. Vi hoppas och tror på framgång även detta år!

Syftet med loppet är att sprida information om de olika organisationerna, samt att uppmärksamma allmänheten om de hinder många personer med funktionsnedsättning kan stöta på. Målet är att kunna förändra negativa synsätt och samtidigt få hjälp av allmänheten att göra vårt samhälle till en bättre plats för alla. Allt detta genom att ha roligt tillsammans!

Loppet kommer att gå runt Rocksjön på lördag, den 30 maj, och Emma som jobbar som projektledare för LAGA kommer vara på plats. Emma kommer att berätta om projektet och hur Unga Allergiker jobbar för att skapa en bättre skolmiljö för elever med astma och allergi. Klockan 12 på lördag intar Emma scenen.

Utöver detta och själva loppet kommer det erbjudas andra aktiviteter och musikuppträdanden. Läs gärna mer på hemsidan för Loppet För Alla.

Hoppas alla ni som har möjlighet vill komma förbi Knektaparken i Jönköping. Nu på lördag alltså!!

Psst... Här kan du läsa blogginlägget från förra årets Loppet För Alla.

'