Nu är jag här!

Hej på er!

Emil Erstrand heter jag och har precis axlat rollen som kommunikatör här på Unga Allergiker! I minst ett år framåt kommer jag att vikariera för Josefin Mårtensson som har gått på föräldraledighet.

Jag har alltid brunnit för att skapa i olika former. Älskar att teckna, skriva och göra film - och att göra och spela musik. I övrigt har jag precis avslutat mina studier vid Uppsala universitet där jag framför allt pluggat psykologi!

Det ska bli superkul att sätta mig in i allergifrågan på allvar, arbeta med att få ut Unga Allergikers budskap och att möta människor (med eller utan allergier) på vägen. Att jag själv är (jätte)allergisk mot nötter gör inte att jag är mindre engagerad i frågan!

Hoppas ni vill följa mitt och Unga Allergikers arbete – på hemsidan, Facebook-sidan, Instagram eller annan valfri plattform!

'