Nu är Rebecca på plats och drar igång Mentorsskapsprogrammet!!!

Jag heter Rebecca Sjöstrand och började denna vecka jobba som projektassistent för Unga Allergiker och SCUF:s projekt Vi måste LAGA skolan. Jag är snart 25 år gammal och har de fyra senaste åren bott i Malmö men är nu tillbaka i min hemstad Stockholm en tid för att vara på UA-kansliet, vilket jag är otroligt glad för!

Jag har tidigare studerat utvecklingsstudier vid Lunds universitet och framförallt haft internationellt fokus på migrationsfrågor, välfärdsstudier och genus, samtliga ämnen jag tycker är en god blandning för det inkluderingsarbete jag brinner för att arbeta med! Jag kommer nu senast från en praktikplats på en ungdomsorganisation som arbetar med fredsfrågor i Malmö och är även ideellt engagerad i en annan ungdomsorganisation som arbetar för att motverka sexuellt våld.

Jag är den som kommer att starta upp mentorskapsprogrammet inom LAGA, en uppgift jag är otroligt peppad på! Jag tror att det finns mycket styrka att hämta genom samtal, gemensamma erfarenheter och organisering, och det känns fint att bidra till det genom mentorskapsprogrammet och ett så viktigt projekt som LAGA. Vi håller just nu på att rekrytera inför mentorskapet och söker fortfarande personer som vill bli både adepter och mentorer! Har ni några frågor om det så är ni jättevälkomna att höra av er på rebecca.sjostrand@ungaallergiker.se eller 070-7130102!

'