HURRA vi blir fler!

Det är med stor glädje vi kan berätta att Unga Allergikers medlemsantal ökat under 2014. Och vi har fått MÅNGA nya kompisar, helt fantastiskt!

Vi har räknat och sammanställt medlemsantalet för 2014 och resultaten är bättre än vad vi vågat hoppas på... Det värvades 353 nya kompisar till Unga Allergiker förra året!! Nu är vi nära 1 600 medlemmar (2013 hade vi ungefär 1 450 medlemmar).

Det här betyder oerhört mycket för oss, det stärker vår organisation. Vi blir fler som jobbar för att barn och unga med astma och allergi ska ha bättre förutsättningar. Och ju fler vi är desto mer kan vi påverka, hitta nya lösningar, utvecklas och bli ännu bättre. Det här är ett gemensamt intresse för alla i Unga Allergiker och framgången har vi skapat tillsammans.

Att UA dragit till sig så många nya kompisar är mycket tack vare våra befintliga medlemmar. Dessa har hjälpt oss och spridit våra budskap. Vi minns Mat för livet- mässan där några av UA:s eldsjälar lyckades värva 40 personer. Heja er!

Den lokalförening som har störst procentiell ökning är UA Bergslagen. De har ökat med 44 %, vilket är grymt!! Men de flesta lokalföreningarna har plussat sitt medlemantal så tummen upp och STORT tack till alla som kämpar och engagerar sig.

Det går just nu en riktig lyckotrend, igår tog vi även emot beskedet om att Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor beviljat oss organisationsbidrag. Det är ett superviktigt bidrag för att vi ska kunna hålla igång vår verksamhet. 

På kansliet firas detta med fredagsfika. Vi har goda förutsättningar för att året 2015 ska bli ett möjligheternas år! 

'