Roligheter runt om i landet

Nu bubblar det av aktivitet runt om i landet. Håll koll på vad din lokalförening har på gång!

På Barnens dag i Lidköping, på fest i Örebro stadspark, på spelkväll i Stockholm, på Liseberg i Göteborg och på bowling i Jönköping– överallt finns UA:s lokalföreningar representerade!

Många aktiviteter väntas inom kort och ännu mer är planerat framöver. I nuläget finns nio lokalföreningar i UA, runt om i landet. Där är det medlemmarna i styrelsen som bestämmer vad som ska hända för unga, av unga. Allt är möjligt!

Andreas är med i UA Väst. I slutet av september bjuder de med medlemmarna till Liseberg. Andreas säger: 

- Jag hoppas vi kan bidra med en aktivitet där alla kan delta, må bra och kanske inte bekymra sig riktigt lika mycket som man brukar. Jag vill att deltagarna ska få ut en känsla av gemenskap och jämlikhet. Sen ser jag framförallt fram emot att få den känslan själv! En känsla av förståelse.

Som medlem kommer du att få mail från din lokalförening när du bjuds in till något. Håll också koll på deras del av hemsidan. Flera av dem finns också på Facebook. När något händer nära dig: ta chansen och få ut det mesta av ditt medlemskap. Passa på att träffa andra unga som vet hur det är.

Har du frågor, förslag eller vill bli aktiv?  Hör av dig till din lokalförening, eller lokalföreningsombudet på stina.johansson@ungaallergiker.se

'