Håll i hatten vad kul vi haft!

Nu nalkas semestertider för oss på UA:s kansli och det firas med en liten återblick på det vi gjort under första halvåret av 2015.

Vi inledde året med de glädjande nyheterna om att vi blivit fler. Under förra året fick vi 353 nya medlemmar. Heja alla ni som sprider vårt budskap och engagerar andra i våra frågor. Ni är otroligt viktiga för UA. Även våra stödmedlemmar har en viktig roll i organisationen, dessa lyfte vi under februari.

Det blev dags för lokalföreningarna att genomföra sina årsmöten och i samband med dessa anordnas det en hel del roliga aktiviteter. Det riktigt engagemanget kickades igång på LF- kickoffen.

Projektet LAGA har tagit fart på riktigt

UA Stockholm arrangerade allergivänlig bio i Visby och över 60 besökare dök upp, så kul! UA Jönköping anordnade tillsammans med tre andra organisationer Loppet För Alla.

Vi har även genomfört en lyckad pollenkampanj, medlemsvärvartävling och Instagram- takeover. Så har vi lanserat fyra filmer, hur coolt är inte det?! Ja, listan på allt vi gjort är lång!

Kvar har vi sommarläger och Almedalshäng så under nästa vecka uppdateras bloggen från Åre och Gotland. 

Vi önskar alla en härlig och avkopplande sommar! Den 10 augusti är vi tillbaka på UA:s kansli så då ses vi igen, fulladdade med ny energi och redo för nya äventyr och massa gemenskap. Ta hand om DIG SJÄLV och VARANDRA!

'