Skynda att söka till LAGA:s mentorskapsprogram!

Vill du vara med i LAGA-projektets mentorskapsprogram? Sista anmälningsdagen är torsdag den 25 augusti, så skynda att söka för att få ett jätteroligt år! 

Mentorskapsprogrammet startar i september 2016 och pågår i ett år. Under programmet träffas mentorer och adepter och utbyter erfarenheter och pepp kring allergi, astma och celiaki. Vill du ha stöd, pepp och tips på hur du kan hantera din livssituation? Sök som adept! Har du redan kommit långt i ditt förhållningssätt till din astma, allergi eller celiaki och känner dig redo att stötta någon annan i deras situation? Sök som mentor!

Under året som mentorskapsprogrammet pågår träffas alla mentorer och adepter fyra gånger tillsammans för att gemensamt utbyta erfarenheter och ha roligt! Utöver detta har varje mentorspar kontakt 2-3 timmar i månaden på valfritt sätt, antingen via sms, telefon, chatt, skype eller fysiska träffar. 

För att söka till mentorskapsprogrammet behöver du vara mellan 6 och 29 år och vara medlem i antingen Unga Allergiker eller Svenska Celiakiungdomsförbundet. Om du inte redan är medlem kan du enkelt bli det via organisationernas respektive hemsidor! 

Det tidigare mentorskapsprogrammet har varit superroligt och uppskattat, och vi ser fram emot ännu ett år med nya mentorer och adepter. Sök nu för att få ett jätteroligt och givande år tillsammans med oss på LAGA-projektet och massor av nya vänner! 

Sök till mentorskapsprogrammet här.

Om du har några frågor kring programmet är du välkommen att kontakta Sandra Jansson som är ansvarig för mentorskapsprogrammet. Henne når du antingen på mail sandra.jansson@ungaallergiker.se eller telefon 070-223 07 09! 

'