UA på mässan Mat för livet

I helgen var UA med på Mat för livet-mässan i Kista. En trevlig allergivänlig tillställning med provsmak, mingel och massa nya medlemmar.

Mat för livet-mässan är till för alla som är intresserade av produkter utan gluten, laktos, mjölkprotein och soja. Mässan pågick fredag och lördag 5-6 december och självklart var UA där.

Vi delade plats med matallergier.se. Det är en gratis webbtidning som belyser matallergier, intoleranser och astma genom olika reportage och artiklar. Medan matallergier.se informerade om sin sida, berättade vi för besökarna vilka UA är.

En uppsjö av producenter och företag fanns på plats och erbjöd provsmak och test av massa spännande produkter fria från gluten, laktos, mjölkprotein och soja. Nyheter, gamla favoriter och ovanliga specialiteter samsades bland hundratals besökare, som fick chans att lära sig mer om allergivänlig mat. Många passade också på att shoppa till specialpriser.

Under lördagen hade vi ett gäng medlemmar på plats som marknadsförde oss och värvade medlemmar. Totalt valde 40 personer att bli medlemmar i UA vilket är jättekul!

Celiakiföreningen i Stockholm anordnar denna mässa årligen och vi ser redan fram emot nästa omgång. 

'