Unga Allergiker får ny generalsekreterare!

Efter fem år är det dags för vår generalsekreterare Hannah Rosenqvist att röra sig vidare mot nya utmaningar. Ny generalsekreterare blir istället Emma Grönlund, tidigare projektledare för Tillgängligskola.nu.

- Det är självklart med en hel del vemod som jag lämnar Unga Allergiker, vi har haft en så himla spännande och rolig resa tillsammans, säger Hannah. Hon fortsätter med att lyfta att hon dock tror att det är nyttigt för organisationen att få in en ny generalsekreterare med nya härliga idéer. 

Redan nu är det klart vem som kommer att axla rollen. Ny generalsekreterare är ingen mindre än Emma Grönlund, som de senaste tre åren arbetat som projektledare för Tillgängligskola.nu.
- Vi är mycket nöjda med att vi får dra nytta av Emmas kompetens och erfarenhet, den kommer att vara till stor nytta för förbundet, säger förbundsordförande Sofia Olsson.

Emma själv är laddad inför arbetet som generalsekreterare:
- Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla organisationen tillsammans med kansliet, förbundsstyrelsen och medlemmarna. Hösten kommer att bli väldigt händelserik och jag hoppas att vi ses redan på medlemsträffen i november!

Unga Allergiker tackar Hannah för fem fantastiska år och gratulerar Emma till den nya tjänsten!

'