Välkommen Mattias!

I mitten av januari gick Hannah Rosenqvist på föräldraledighet och under hennes ledighet kommer Mattias Kristoffersson att vara vikarierande generalsekreterare för Unga Allergiker. Mattias har varit på plats på kansliet sedan mitten av december.

Mattias kommer ursprungligen från Malmö, men är sedan ett par år tillbaka bosatt i Stockholm. Han har studerat statsvetenskap och mänskliga rättigheter och har tidigare jobbat bland annat som projektledare inom den ideella sektorn. Han har även ett starkt ideellt engagemang, framför allt för minoriteters rättigheter.

Under det kommande året ser Mattias fram emot att få vara med och utveckla föreningen och aktiviteterna och att vara ett stöd till styrelsen och kansliet.

- Det känns jättespännande och roligt att få jobba i en organisation som bidrar till att stärka barn och ungas självkänsla genom att ta vara på deras engagemang och drivkrafter. Jag ser fram emot att få sätta in mig mer i sakfrågorna och hoppas på att kunna bidra med min kunskap och erfarenhet av organisationer och ideellt engagemang, säger Mattias.

Har ni några frågor eller funderingar och vill komma i kontakt med Mattias når ni honom på mattias.kristoffersson@ungaallergiker.se.

'