Är du sommarens lägerledare?

UA söker nu dig som vill jobba som lägerledare eller sjukvårdsansvarig på vårt sommarläger 2015!

Arbetet som lägerledare genomförs på ideell basis och du behöver vara medlem i UA för att vara lägerledare. Medlem blir du enkelt här och det är helt gratis.

Uppdraget gäller under vårt sommarläger som kommer att gå av stapeln 29 juni- 3 juli 2015 på Södergården utanför Åre. Du som lägerledare anländer till lägergården två dagar innan deltagarna för att få utbildning samt förbereda inför deltagarnas ankomst. Lägerledarna ansvarar även för att ställa i ordning gården efter lägrets avslut. Deltagarna på lägret är mellan 11 – 17 år. Innan sommarlägret äger rum kommer en obligatorisk lägerledarträff att vara den 25- 26 april, där utbildning och förberedelser inför sommarlägret kommer att planeras.

Vi söker:
5 lägerledare
1 sjukvårdsansvarig (med utbildning)

För att kunna axla din roll som lägerledare behöver du vara ansvarsfull, självgående, ha förmåga att ta egna initiativ och kunna lösa mindre problem som dyker upp. Du måste kunna samarbeta med andra, visa respekt för deltagarna och dina lägerledarkollegor samt ha en känsla för vad som är lämpligt eller inte att säga/göra. En positiv inställning värdesätts liksom förmåga till empati och integritet. Själva lägret/helgträffen är endast en del av arbetet och du behöver kunna utföra större delen av förberedelsearbetet självständigt och på distans från dina lägerledarkollegor.

För att arbeta som lägerledare behöver du lämna in ett utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister, CV och personligt brev där du berättar om dig själv och om varför du tror att just du skulle vara en bra lägerledare

Meriterande är om du har körkort, egen erfarenhet av astma, allergi, intolerans och/eller annan överkänslighet eller någon talang som är till nytta på ett läger.

Ansökan till lägerledare mejlas senast den 22 mars klockan 18.00 till vår verksamhetsutvecklare: sofie.casserlov@ungaallergiker.se.

'