Årsmöten 2015

Nu laddas det för årsmöten. Som medlem bjuds du in till det årsmöte som hålls av din lokalförening.

Från och med i mitten på februari kommer UA:s tio lokalföreningar att ha sina årsmöten. Dessa möten hålls en gång varje år och det är här en massa viktiga beslut fattas.

Redan under nästa vecka kan du som medlem få en inbjudan i din brevlåda eller via mejl till det årsmöte som hålls av den lokalföreningen du tillhör. Håll även utkik på lokalföreningarnas egna sidor där eventen kommer att ligga. 

Kom oavsett om du är en rookie eller oldie, ny som gammal medlem, aktiv eller inte, ALLA medlemmar är välkomna!

Så vad händer på årsmötet?
Jo, vissa punkter ska gås igenom. Bland annat ska styrelsen berätta vad som gjorts under förra året, hur ekonomin ser ut och vad det finns för planer för nästa år. Det ska också väljas en ny styrelse, alltså vilka personer som ska leda föreningen kommande år. Det kan vara samma som sist, men nya har också möjlighet att väljas in. Mötet sker i lugn takt så alla hänger med och det finns alltid plats för frågor. Sofie från kansliet kommer medverka på de flesta mötena. Ni kan alltid höra av er till henne före mötet om det finns några funderingar. 

Mötena brukar pågå i ungefär en timme med lite pauser och avbrott för lekar eller intag av något gott. Efteråt förenas nytta med nöje och det bjuds alltid på någon rolig aktivitet! Kanske pyssel, fika, middag, bowling eller varför inte en favvoaktivitet... Allergivänlig bio!!

Årsmötena är kostnadsfria, så ta nu chansen att vara med på något väldigt roligt och lärorikt. Du får möjlighet att träffa andra medlemmar och lära känna din lokalförening bättre. Kanske är detta något helt nytt och du får lära dig mer om hur ett årsmöte kan fungera. Det är spännande att få rösta och bestämma. Och för att inte glömma den där trevliga aktiviteten som årmötena avslutas med.

Här är datum som gäller för alla lokalföreningars årsmöten. Save the date!

UA Väst, 15 februari 
UA Stockholm, 21 februari
UA Gävleborg, 25 februari
UA Uppland, 28 februari 
UA Helsinborg, 28 februari
UA Jönköping, 2 mars
UA Bergslagen, 8 mars

Hoppas att vi ses!

'