Medlemsvärvartävling!

Under samma period som Pollenpejl pågår, äger även UA:s medlemsvärvartävling rum!

Unga Allergiker strävar ständigt efter att vara ett stöd och en peppande kraft för barn och unga som lever med allergier och astma i Sverige. Ett av våra stora framtidsmål att bli ännu fler medlemmar. Ungefär var tredje ung person i Sverige har någon form av astma/allergi – vi har alltså en enorm potential att växa som organisation och inkludera ännu fler! Därför drar vi nu igång en medlemsvärvartävling! Denna tävling kommer pågå under samma period som Pollenpejl, med slutdatum 31:a maj, och ni kommer kunna använda er av Pollenpejlmaterialet i samband med värvningen.

Medlemsvärvartävlingen är uppdelad i två delar

Lokalföreningstävling: Här tävlar UA:s tio lokalföreningar mot varandra! Den lokalförening som värvar flest nya medlemmar vinner 3000 kr till lokalföreningen och en vandringspokal!

Individuell tävling: alla mot alla (eller alla för alla)! Här gäller det att enskilt värva flest nya medlemmar! Priset är ett presentkort värt 500 kronor.

Ni kan tävla både individuellt och som del av en lokalförening. Oavsett om medlemskapet fylls i på papperstalongen eller på hemsidan skriver ni ”värvad av” följt av både namn och lokalföreningsnamn. Det går så klart även bra att bara tävla för sin lokalförenings räkning, eller bara enskilt. UA kommer bara räkna med de medlemskap som är märkta ”värvad av” i tävlingen. Vinnare av tävlingen presenteras i början av juni!

Som värvningshjälp finns:

  • Broschyren ”Vi är Unga Allergiker” med info om UA och en medlemstalong att lägga på posten.
  • Broschyren ”Har du Pollenpejl?”, ett nytt infomaterial om pollenallergi och vad UA kan bidra med. Denna folder är extra intressant under våren och sommaren då pollensäsongen är igång!
  • Sociala medier, här finns pollenpejlfilmerna, massa information och inspiration. Dela gärna med er av filmerna, information om UA och varför just ni är medlemmar i UA! Använd gärna hashtaggar, exempelvis #pollenpejl, #ungaallergiker, #pollen & #allergi – så når vi ut till ännu fler!
  • Affischer med nötförbud och UA-pins

Vill ni ha tag i broschyrer och affischer är det bara att gå in här och beställa hem dem – portot är gratis för alla medlemmar! Vill ni ha tips om hur du värvar? Hör gärna av dig till Sofie (sofie.casserlov@ungaallergiker.se) isåfall!
 

LYCKA TILL!

'