UA har fått en helt ny och härlig hemsida!

Nu blir det lättare för dig som besöker vår hemsida att hitta det du söker. UA lanserar stolt en ny hemsida.

Det senaste halvåret har vi arbetat stenhårt för att ta fram en ny hemsida, logga och grafisk profil. Vi vill att UA ska inspirera, väcka glädje och gemenskap. Vår nya grafiska profil är framtagen för att det ska bli lättare för dig som medlem att hitta det du söker, enkelt kunna se vad som är på gång och hänga med i det senaste som händer i organisationen.

I höst kommer vi även nylansera det tryckta material som finns i organisationen, så håll utkik, snart hittar du en ny snygg upplaga av luftkorten, antidiskrimineringshandboken och mycket mer.

På hemsidan hittar du våra stadgar, de senaste årsredovisningarna, styrelsemötesprotokoll och annat spännande för alla medlemmars delaktighet.

Dessutom kan du lättare kika in på alla våra nio lokalföreningars sidor och se vad de har för roliga aktiviteter planerade. Du hittar enkelt vilken lokalförening som du tillhör i vårt nya sökverktyg.

Som om det här inte vore fantastiskt nog så är hela hemsidan anpassad för att fungera på både din telefon och surfplatta.Ta tillfället i akt och värva dina vänner mellan 6-29, perfekt för dem att bli medlemmar direkt i din telefon. För ju fler vi blir, desto större skillnad kan vi göra. Tillsammans förbättrar vi Sverige för barn och unga med astma och allergi.

Så ta dig gärna en stund att upptäcka vår nya hemsida och låt det bidra till ett härligt engagemang i UA!

'