När:
26 augusti, 2022 – 28 augusti, 2022 heldag
2022-08-26T00:00:00+02:00
2022-08-29T00:00:00+02:00
Var:
Uskavigården
Lindesberg

Barnläger 2022

Nu är det dags igen! Unga Allergiker välkomnar medlemmar 6-10 år på barnläger tillsammans med vuxen anhörig. Mellan 26-28 augusti anordnas en helg fylld med erfarenhetsbyte, lek och skoj på Uskavigården utanför Lindesberg.  

På barnlägret finns lägerledare och sjukvårdsansvarig närvarande, och såklart alla deltagare! Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

NÄR? 26-28 augusti 2022
VAR? Uskavigården utanför Lindesberg
DELTAGARAVGIFT: Deltagande på barnlägret är kostnadsfritt! UA ersätter även resor till en kostnad på 2000 kr per person.
ÅLDERSGRÄNS:6-10 år + vuxen anhörig. Huvuddeltagaren (barnet) måste vara medlem för att delta, det blir hen enkelt och gratis på vår hemsida.

ANMÄLAN: Det finns ett begränsat antal platser, anmäl er så snart som möjligt! Anmälan stänger den 30 juni.

Till anmälan →

INFO OM RESOR OCH RESEERSÄTTNING
Deltagarna ansvarar för att på egen hand ta sig till och från samlingsplatsen (Örebro centralstation). Från Örebro centralstation kommer sedan en abonnerad buss att köra samtliga deltagare till lägergården. Resor till och från samlingsplatsen bokas av deltagarna. Unga Allergiker erbjuder ersättning för resor som bokas senast tre veckor innan, den 6 augusti. Enligt Unga Allergikers resepolicy ska det billigaste och mest miljövänliga resesättet väljas för att få reseersättning. Unga Allergiker ersätter upp till 2 000 kr. Efter att ni anmält er kommer ni att få en blankett på mejl med mer info om hur ni går tillväga för att få reseersättning.

GENERELL INFO OM UNGA ALLERGIKERS AKTIVITETER
Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På aktiviteten finns även en medicinskt utbildad sjukvårdsansvarig. 

Hör av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!
Mail: info@ungaallergiker.se

Barnläger 2022