När:
13 december, 2023 kl. 17:30 – 20:30
2023-12-13T17:30:00+01:00
2023-12-13T20:30:00+01:00
Var:
Luleå Energi Arena
Pris:
Gratis
Kontakt:
Linnéa Karlsen, Verksamhetsutvecklare

Basket luleå UA Vilda kidz

Luleå basket och julklappsutdelning med UA och VildaKidz

Välkomna på basketmatch och julklappsutdelning med Unga Allergiker och VildaKidz!

Dag och tid: 13 december 2023 klockan 17:30-21:30
Plats: 
Luleå Energi Arena  
Sista anmälan:
 4 december 2023   
Ålder: 
6-29 år
Kostnad: GRATIS

Den här aktiviteten är ett samarbete mellan Unga Allergiker Norr och organisationen VildaKidz. VildaKidz är en Ideell förening som driver året runt aktiviteter där utsatta barn prioriteras. Vi träffas kl: 17:30 på Luleå Energi Arena. Klockan 19:00 är det basketmatch och alla UAs deltagare får en gratis biljett av Vilda Kidz. Efter matchen kommer en jultomte och delar ut julklappar och mat.

Alla som anmäler sig till aktiviteten får gå på basketmatchen. För att ta del av julklappsutdelningen och maten efter matchen behöver du också anmäla dig till VildaKidz evenemang. De ansvarar för maten och därför måste eventuell specialkost anmälan till dem också. Håll koll på VildaKidz Facebook för att anmäla dig, du kommer få en påminnelse via mejl när det går att anmäla sig. https://www.facebook.com/vildakidz

VIKTIGT:

  • Du måste vara medlem för att delta, det blir du enkelt och gratis på vår hemsida. Ta gärna med en kompis på aktiviteten men tänk på att hen måste vara eller bli medlem. Kompisen behöver också anmäla sig här i formuläret.
    Det är som vanligt helt gratis att bli medlem. www.ungaallergiker.se/bli-medlem
  • Som på alla Unga Allergikers aktiviteter är det viktigt att följa våra riktlinjer: Kom helt parfym- och doftfri. Kom även ihåg att om du har djur i din närhet kom med rena pälsfria kläder. Ta inte med eget snacks/mat pga. luftburna allergier.
  • UA kan inte påverka eller ta ansvar för vad de andra besökarna äter eller ha på sig. Dvs. kan det förekomma till exempel parfym eller nötter osv.
  • Då det är en stor arena med många besökare så är det extra viktigt att alla deltagare respekterar och lyssnar på ledarna under kvällen.

ANMÄL DIG HÄR: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage

För frågor mejla verksamhetsutvecklare Linnéa linnea.karlsen@ungaallergiker.se

Varmt välkomna!
UA Norr & Vilda Kidz

Luleå basket och julklappsutdelning med VildaKidz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *