När:
22 oktober, 2021 kl. 12:00 – 24 oktober, 2021 kl. 12:00
2021-10-22T12:00:00+01:00
2021-10-24T12:00:00+01:00
Var:
Drakudden lägergård i Upplands-Bro

Alla platser till höstens medlemsträff är fyllda. Om du vill ställa dig i på vår reservlista eller om du har frågor om träffen, tveka inte att kontakta UAs verksamhetsutvecklare på lotta.bengtsson@ungaallergiker.se.

Om UAs medlemsträff
På Unga Allergikers medlemsträff ses vi under en helg och har riktigt roligt tillsammans! Det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra medlemmar och få lite äventyr i en trygg miljö.

Årets medlemsträff sker på Drakudden i Upplands-bro strax utanför Stockholm den 22-24 oktober. Helgen är kostnadsfri och vi erbjuder reseersättning. För att delta behöver du vara medlem och mellan 12-29 år. Förbered dig på en helg fylld med roliga aktiviteter, möten med nya människor och ett perfekt tillfälle för dig att utbyta erfarenheter som historier från andra som möter liknande upplevelser dom du gör i din vardag. Massvis med upplevelser utlovas!

På träffen finns kanslipersonal och sjukvårdsansvariga närvarande. Maten och aktiviteterna på träffen är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

INFO OM RESOR OCH RESEERSÄTTNING
Deltagaren ansvarar för att på egen hand ta sig till och från samlingsplatsen i Stockholm Central för att sedan gemensamt hoppa på vår lägerbuss som kör till och från lägergården. Resor till och från samlingsplatsen bokas av deltagaren. Unga Allergiker erbjuder ersättning för resor som bokas senast två veckor innan. Enligt Unga Allergikers resepolicy ska det billigaste och mest miljövänliga resesättet väljas för att få reseersättning. Unga Allergiker ersätter upp till 2 000 kr. Du som blivit antagen till Medlemsträffen kommer att få all information tillsammans med resersättningsblanketten när vi stängt ner anmälan dvs efter den 27 september.”

GENERELL INFO OM UNGA ALLERGIKERS AKTIVITETER:
Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På aktiviteten finns även en medicinskt utbildad sjukvårdsansvarig.

Har du frågor om medlemsträffen? Hör av dig till vår verksamhetsutvecklare Lotta på lotta.bengtsson@ungaallergiker.se!

Medlemsträff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *