När:
6 oktober, 2023 – 8 oktober, 2023 heldag
2023-10-06T00:00:00+02:00
2023-10-09T00:00:00+02:00
Var:
KFUM Brevik, Norrköping
Kontakt:
Kansliet

Medlemsträff 2023 Unga Allergiker

På Unga Allergikers medlemsträff ses vi under en helg på hösten och har riktigt roligt tillsammans! Förbered dig på en helg fylld med roliga aktiviteter, möten med nya människor och ett perfekt tillfälle för dig att utbyta erfarenheter som historier från andra som möter liknande upplevelser dom du gör i din vardag. Massvis med upplevelser utlovas! I år kommer medlemsträffen ske utanför Norrköping mellan den 6-8 oktober. Alla medlemmar från 12 år är välkomna! 

På medlemsträffen kommer förbundsstyrelsen och kansliet att närvara! Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

NÄR: fredag den 6 oktober kl. 19.00 – söndag den 8 oktober kl. 14.00
VAR: KFUM Breviks lägergård strax utanför Norrköping
KOSTNAD: Gratis och vi erbjuder reseersättning på upp till 2 000 kr.
ÅLDERSGRÄNS: Från 12 år. Du måste vara medlem för att delta, det blir du enkelt och gratis på vår hemsida www.ungaallergiker.se/bli-medlem-2/
ANMÄLAN: Det finns ett begränsat antal platser och träffen brukar bli snabbt fullt, så anmäl dig så snart som möjligt! De som inte har fått en plats hamnar på en reservlista vid eventuella avbokningar. Anmälan stänger den 27 augusti.

ANMÄL DIG VIA LÄNKEN (anmälningsformuläret öppnar den 1 augusti): https://forms.office.com/e/WKFNn3UQ2H

Info om resor och reseersättning:

Du som deltar ansvarar för att på egen hand ta dig till och från samlingsplatsen, därifrån kommer det finnas en buss som kör oss hela vägen ut till lägergården. Samlingsplatsen är ännu inte fastställt, det kommer vara antingen Norrköping centralstation eller Linköping centralstation. Resor till och från samlingsplatsen bokas av deltagaren. Unga Allergiker erbjuder ersättning för resor som bokas senast tre veckor innan, i det här fallet den 17 september. Enligt Unga Allergikers resepolicy ska det billigaste och mest miljövänliga resesättet väljas för att få reseersättning. Unga Allergiker ersätter upp till 2 000 kr. Har du blivit erbjuden en plats på medlemsträffen kommer du att få en blankett på mejl med mer info om hur du går tillväga för att få reseersättning.

Generell info om Unga Allergikers aktiviteter:

Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi.

Vid frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig till Unga Allergikers kansli:
Mejl: info@ungaallergiker.se

 

Läs mer om våra medlemsträffar här.

Medlemsträff 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *