När:
14 mars, 2024 – 17 mars, 2024 heldag
2024-03-14T00:00:00+00:00
2024-03-18T00:00:00+00:00
Var:
Branäs skidanläggning i Värmland
Pris:
400 kr
Kontakt:
UA Värmland

Branäs skidresa Unga Allergiker

Skidresa till Branäs med Unga Allergiker Värmland!

Varmt välkomna på Unga Allergiker Värmlands årliga skidresa tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Som tidigare år är vi i Branäs och i år erbjuder vi en fantastisk skidhelg för alla medlemmar i Unga Allergiker. Du behöver alltså inte tillhöra Unga Allergiker Värmlands distrikt utan för alla medlemmar som är 13-29 år gamla. 

Vi som är deltagare från Unga Allergiker kommer att bo i gemensam lägenhet som är pälsdjurs- och parfymfri. Lägenheten är väldigt centralt och nära backarna! Mat kommer vi som ledare laga och se till att alla tål eller får liknande alternativ. Vi som är ledare är själva allergiker och har mycket erfarenhet när det kommer till astma, allergier och andra överkänsligheter. Har du frågor hör gärna av dig till våran kontaktperson!

OBS! Anmälan är nu stängd.


Kom ihåg! Det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller! Platserna fylls upp väldigt snabbt så se till att anmäla dig så fort som möjligt!
Efter du skickat in denna anmälan får du ett bekräftelsemeddelande att vi fått in din anmälan. Detta betyder inte att du är antagen, utan det får du reda på efter anmälan stängt och du får då ett bekräftelsemail som säger att du är antagen med mer detaljerad information om helgen.
Ifall alla platser blivit fulla kommer du bli ställd på en reservlista. Du kommer även här få meddelande efter anmälan har stängt att du är på reservlistan. Du kommer också få meddelande angående ifall vi fått återbud från en deltagare och att en plats finns öppen. Observera att även reservlistan är först till kvarn!

Vart?
Branäs, Värmland. Mer info om exakt hur boendet ser ut återkommer vi med när lägret närmar sig.

När?
14-17 mars 2024

Åldersgräns?
13-29 år.
För förtydligande så är det från året man fyller 13 – 29 år.

Viktigt! Du som är under 18 men ändå tillräckligt gammal för att vara med, detta läger är lett av ledare och unga vuxna. Men viktigt är att du ska kunna ta hand om dig själv och vara ansvarsfull. Det som menas med detta är att ni kommer få möjlighet att åka ut i skidbacken utan oss där på plats med er och att ni kan ansvara för er själva. Vi kommer inte låta er åka helt ensamma men för oss så är det viktigt att vi kommunicerar med varandra och litar på varandra. Har du frågor eller funderingar om detta hör jättegärna av er! Känns det inte tryggt eller om ni är osäkra kontakta oss!

Kostnad?
400 kr/deltagare. Då ingår mat, boende, resekostnader, liftkort och hjälp + upphämtning  att låna skidutrustning.
Har du inte möjlighet att betala denna avgift hör gärna av dig till oss så kan vi hjälpa/ tipsa om sidor man kan söka bidrag ifrån.
Hur betalningen går till kommer du få i ett mail när du fått bekräftat att du är antagen.

Preliminärt schema:
Torsdag:
– Resa till Branäs, antingen på egen hand eller åka med oss i våran hyrda minibuss. Mer info kommer!
– Checka in och häng lägenheten

Fredag: 
– Skidåkning

– Middag tillsammans med Astma och- Allergiförbundet

Lördag: 
– Mer skidåkning

Söndag: 
– Hemfärd

Under helgen kommer det finnas massa aktiviteter man kan vara med på ifall man inte känner för/ åka skidor/snowboard just då! Det kommer även finnas möjligheter för vila.

För frågor eller funderingar kontakta varmland@ungaallergiker.se eller kontakta lägrets kontaktperson.
Kontaktpersonemelie.shahan@ungaallergiker.se

Skidresa i Branäs med Unga Allergiker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *