När:
6 juli, 2020 – 11 juli, 2020 heldag
2020-07-06T00:00:00+02:00
2020-07-12T00:00:00+02:00
Var:
Drakudden, utanför Stockholm

 

 

INSTÄLLT!  Vi har beslutat att ställa in årets sommarläger 2020. Vi är såklart väldigt ledsna över detta men ser fram emot att anordna ett nytt läger nästa år. 

 

Varje år anordnar Unga Allergiker ett sommarläger där äventyr och massvis med upplevelser utlovas! Det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra medlemmar och ha roligt i en trygg miljö. Under tidigare år har lägret anordnats på Södergården i Åre, på Björkögården utanför Norrtälje och ett år hölls lägret på Island! På UAs sommarläger finns lägerledare och sjukvårdsansvariga närvarande. Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

Årets sommarläger 2020 kommer att hållas utanför Stockholm, på Drakudden mellan den 6-11 juli. Alla medlemmar mellan 11-17 år är välkomna!

NÄR: 6-11 juli, 2020
VAR: Drakudden, utanför Stockholm
KOSTNAD: 1000 kronor. I priset inkluderas kostnader för boende, resor, mat, aktiviteter m.m.
ÅLDERSGRÄNS: 11-17 år. Du måste vara medlem för att delta, det blir du enkelt och gratis här.
ANMÄLAN: UAs sommarläger 2020 fylldes rekordsnabbt! Om du vill anmäla dig som reserv kan du mejla namn och kontaktuppgifter till Klara på klara.lundahl@ungaallergiker.se. Avgiften på 1000 kr måste betalas senast 30 april till Bankgiro 5853-0064. Om avbokning sker efter 15 maj betalas inte avgiften tillbaka.

INFO OM RESOR OCH RESEERSÄTTNING:
Deltagaren ansvarar för att på egen hand ta sig till och från samlingsplatsen (Södra Station i Stockholm). Resor till och från samlingsplatsen bokas av deltagaren. Unga Allergiker erbjuder ersättning för resor som bokas senast tre veckor innan, den 15 juni. Enligt Unga Allergikers resepolicy ska det billigaste och mest miljövänliga resesättet väljas för att få reseersättning. Unga Allergiker ersätter upp till 2000 kr. Efter att du anmält dig kommer du att få en blankett på mejl med mer info om hur du går tillväga för att få reseersättning.

GENERELL INFO OM UNGA ALLERGIKERS AKTIVITETER:
Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På aktiviteten finns även en medicinskt utbildad sjukvårdsansvarig.

Vid frågor och funderingar, tveka inte att kontakta generalsekreterare Klara Lundahl! 
Mejl: klara.lundahl@ungaallergiker.se
Mobil: 076-714 54 77

INSTÄLLT! Sommarläger