När:
28 juni, 2022 – 3 juli, 2022 heldag
2022-06-28T00:00:00+02:00
2022-07-04T00:00:00+02:00
Var:
Skaftögården
Fiskebäckskil

Sommarläger 2022

Just nu är sommarlägret fullt, men du kan fortfarande göra en anmälan för att hamna på vår reservlista. Vi kontaktar dig snarast om du fått en plats till lägret.

Årets sommarläger kommer att hållas på Skaftögården i Fiskebäckskil på västkusten mellan den 28 juni – 3 juli. Alla medlemmar mellan 11-17 år är välkomna!

NÄR? Tisdag-söndag, 28 juni – 3 juli.
VAR? Skaftögården i Fiskebäckskil, 1,5 timme norr om Göteborg.
DELTAGARAVGIFT: 1000 kronor. I priset inkluderas kostnader för boende, resor, mat, aktiviteter m.m.
ÅLDERSGRÄNS: 11-17 år. Du måste vara medlem för att delta, det blir du enkelt och gratis här.

ANMÄLAN: Anmälan till årets sommarläger är stängd.

Det är först till kvarn som gäller och sista anmälningsdag är 17 april. Fram till dess kan du ändra eller ta bort din anmälan. När du har anmält dig får du ett bekräftelsemail med instruktioner kring betalning och mer praktisk information. Senast den 2 maj ska betalningen vara gjord och därefter är pengarna inte återbetalningsbara.

Vi vill att alla unga ska ha möjligheten att komma på lägret. Vill du eller ditt barn åka men saknar pengar till avgiften? Då finns möjligheten att söka bidrag från Majblomman: http://www.majblomman.se/Sok-bidrag/ .

RESA TILL OCH FRÅN LÄGRET
Deltagaren ansvarar för att på egen hand ta sig till och från samlingsplatsen (Centralstationen i Göteborg) där lägerledare möter upp med deltagarna. Vi åker tillsammans i en allergivänlig buss till och från lägergården.

GENERELL INFO OM UNGA ALLERGIKERS AKTIVITETER
Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På aktiviteten finns även en medicinskt utbildad sjukvårdsansvarig. 

OBS!
Vi följer Folkhälsomyndighetens alla rekommendationer gällande covid-19. Skulle vi behöva göra några förändringar som påverkar arrangemanget så håller vi er uppdaterade.

Hör av dig till verksamhetsutvecklare Sofia om du har några frågor eller funderingar!
Mail: sofia.jorgensen@ungaallergiker.se
Mobil: 070-522 11 96

Sommarläger 2022