När:
3 juli, 2023 – 8 juli, 2023 heldag
2023-07-03T00:00:00+02:00
2023-07-09T00:00:00+02:00
Var:
Ågesta Folkhögskola
Bonäsvägen 5
123 52 Farsta
Kontakt:
Unga Allergiker
070-522 11 96

SOMMARLÄGER 2023

Varje år anordnar Unga Allergiker ett fullspäckat sommarläger! Det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra medlemmar och ha roligt i en trygg miljö. Sommarlägret 2023 hålls på vackert belägna Ågesta Folkhögskola utanför Stockholm mellan den 3-8 juli. Alla medlemmar mellan 11-17 år är välkomna! 


NYTT FÖR I ÅR – På årets sommarläger kommer vi ha ett 2-i-1 upplägg. Vi kommer att ta in 15 deltagare i åldern 11-13 och 15 deltagare i åldern 14-17 år. Dessa två grupper kommer under lägerveckan att hitta på aktiviteter både tillsammans och uppdelat. Alla måltider äter vi tillsammans. 

På UA:s sommarläger finns en lägerchef, lägerledare och sjukvårdsansvariga närvarande. Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

NÄR: Måndag-lördag, den 3 – 8 juli 2023.
VAR: Ågesta Folkhögskola i Farsta utanför Stockholm.
KOSTNAD: 1 000 kronor. I priset inkluderas kostnader för boende, resor, mat, aktiviteter m.m. Anmälningsavgiften betalas efter att du fått bekräftelse på din plats. 
ÅLDERSGRÄNS: 11-17 år. Du måste vara medlem för att delta, det blir du enkelt och gratis på vår hemsida www.ungaallergiker.se/bli-medlem
ANMÄLAN: Det finns ett begränsat antal platser och lägret brukar bli fullt första veckan, så anmäl dig så snart som möjligt! De som inte har fått en plats hamnar på en reservlista vid eventuella avbokningar. Anmälan stänger den 15 mars.

 

Anmäl dig via denna länk: https://forms.office.com/e/PSFNL9wZDJ

 

INFO OM RESOR OCH RESEERSÄTTNING:

Deltagaren ansvarar för att på egen hand ta sig till och från samlingsplatsen (Centralstationen i Stockholm). Resor till och från samlingsplatsen bokas av deltagaren. Unga Allergiker erbjuder ersättning för resor som bokas senast tre veckor innan, den 12 juni. Enligt vår resepolicy ska det billigaste och mest miljövänliga resesättet väljas för att få reseersättning. Du kan ansöka om ersättning upp till 2 000 kr. Efter att du anmält dig kommer du att få en blankett på mejl med mer info om hur du går tillväga för att få reseersättning. 

UA vill att alla unga ska ha möjligheten att komma på lägret. Vill du/ditt barn åka men saknar pengar till avgiften? Då finns möjligheten att söka bidrag från Majblomman: http://www.majblomman.se/Sok-bidrag/.

GENERELL INFO OM UNGA ALLERGIKERS AKTIVITETER:

Vårt mål är att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. Det finns unga ledare närvarande på våra aktiviteter och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På aktiviteten finns även en medicinskt utbildad sjukvårdsansvarig.

Vid frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig till Unga Allergikers kansli:
Mejl: info@ungaallergiker.se
Mobil: 070-522 11 96 – Sofia Jörgensen vik. verksamhetsutvecklare (Lotta Boyner är åter i mars)

 

Sommarläger 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *