Fotot är taget på Unga Allergikers sommarläger 2018 i Åre. Ett tjugotal personer sitter på en klippa vid en fors och äter matsäck.

Unga Allergiker anordnar aktiviteter både på lokal och nationell nivå. De lokala aktiviteterna anordnas av våra lokalföreningar. För att vara med på Unga Allergikers aktiviteter behöver du vara medlem, vilket är helt gratis. Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter – därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, rök, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. På aktiviteterna finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi.

För att så många som möjligt ska kunna delta på våra aktiviteter försöker vi alltid att hålla en låg deltagaravgift, de flesta aktiviteter är helt gratis.

Vanligtvis reser våra deltagare på egen hand till och från våra aktiviteter. Vid gemensam resa väljs alltid det billigaste och mest miljövänliga färdsättet. Har du allergi som gör det omöjligt för dig att färdas med det billigaste alternativet hittar vi självklart andra lösningar. Exempel på aktiviteter som vi anordnar är sommarläger, utbildningar, pyssel och medlemsträffar.

Vill du anordna en egen aktivitet eller har du förslag på någonting du skulle vilja göra? Läs mer om hur du kan engagera dig här! 

Klicka på kartan för att se vilken lokalförening du tillhör.