TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Vinn biljetter till Idolfinalen 6 december!

Nu är det dags för medlemsvärvartävling och i år kan du vinna biljetter till Idolfinalen 6 december i Globen! Sammanlagt finns det 8 biljetter i potten och vi kommer att utse 3 vinnare där förstapris är 4 biljetter och andrapris är 2 biljetter per person till 2 vinnare. Tävlingen pågår mellan 11 oktober till 17 november och är öppen för alla medlemmar i Unga Allergiker. Läs mer om hur du tävlar nedan!

VÄRVA FLEST – VINN 4 BILJETTER
Den som värvar flest av alla vinner 4 biljetter!

VÄRVA MINST 5 – VAR MED I UTLOTTNING OM 2 BILJETTER
För att vara med i utlottningen om 2 biljetter måste du värva minst 5 nya medlemmar. Alla som har värvat minst 5 personer kommer att ha möjlighet att vinna och vi lottar 2 vinnare som får 2 biljetter var.

HUR VÄRVAR JAG?
För att delta i tävlingen måste du vara medlem i Unga Allergiker, det är gratis och öppet för alla mellan 6-29 år. När du värvar en ny medlem kommer hen att behöva uppge ditt för- och efternamn samt ditt födelseår i anmälningsformuläret på hemsidan, så vi vet att det är just du som har värvat!

Vinnarna kommer att kontaktas via e-post den 18 november och vinsterna kommer att skickas med posten. Om vinnarna inte svarar inom två dagar kommer nya vinnare att utses. Är du osäker på om du har registrerat din e-post hos oss, skicka ett mejl till info@ungaallergiker.se med ditt för- och efternamn samt födelseår.

LYCKA TILL!

Tävlingsvillkor
1. För att delta i tävlingen behöver du vara medlem i Unga Allergiker.
2. Anställda på Unga Allergiker får inte delta i tävlingen.
3. Vinnarna kommer att kontaktas via e-post den 18 november och vinsterna kommer att skickas med posten. Om vinnarna inte svarar inom två dagar kommer nya vinnare att utses. Är du osäker på om du har registrerat din e-post hos oss, skicka ett mejl till info@ungaallergiker.se
4. Vinsten skickas via post efter tävlingens slut, Unga Allergiker tar inte ansvar för eventuella förseningar eller bortkommen post.
5. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.