Just nu är det svårt att anordna fysiska aktiviteter men det ska inte få hindra oss från att hitta på roliga saker tillsammans. Därför har vi dragit igång #UAumgås! Med initiativet #UAumgås vill vi inspirera och uppmuntra till mer digitalt umgänge. Håll utkik i kalendern efter kommande aktiviteter!

På de digitala aktiviteterna är alla medlemmar välkomna, oavsett vilken lokalförening du tillhör. Sedan initiativet startade har vi bland annat anordnat bakning av bland annat kladdkaka och kakor över videochatt, quiz, sommarbingo och filmkväll!

Nedan har vi sammanställt lite tips på roliga digitala aktiviteter. Hör gärna av dig till din lokalförening om det är något speciellt du vill göra eller om du har en egen idé! Kontaktuppgifter hittar du här.

Tips:

Quizkväll t.ex. via Kahoot med en samtidig chatt i Discord eller annat program.

Netflix Party via Google Chromes app så man kan titta på film tillsammans och chatta samtidigt.

Pysselträff, bestäm på förhand vad ni ska göra av sådant som alla har hemma och pyssla tillsammans via Zoom. Kanske ni kan lära er origami tillsammans?

Brädspelskväll via Boardgamearena (vissa spel kräver att den som bjuder in är premiummedlem men många går att spela med gratiskonton) och Zoom/Discord. Det finns både klassiska och nyare brädspel

Rita och gissa-spel, t.ex. Drawful på Jackboxgames

Digital föreläsning om något ni vill lära er mer om, antingen något ni själva kan och vill dela med er av eller om ni bjuder in någon.

Styr ihop en karaokefest online! Detta kan göras gratis genom mobilen, datorn, Apple TV och Android TV på Singa.