Söker du ett roligt och socialt extrajobb? Bli Unga Allergikers medlemsamordnare!

Gillar du att träffa nya människor? Är du peppig och bra på att inspirera till engagemang? Då är du den vi söker!

Om tjänsten
Unga Allergiker söker en medlemssamordnare för att peppa och inspirera våra medlemmar, delta på aktiviteter, mässor och finnas som en länk mellan förbund och engagerade medlemmar. Vi ser att du har gått ut gymnasiet och är intresserad av ett extrajobb med stor flexibilitet och rörlighet. I dagsläget är vi i störst behov av stöttning i södra och sydvästra Sverige och ser därför gärna att du är boende i trakterna. Inom tjänsten kommer du förväntas besöka våra lokalföreningar vilket kräver resor. Arbetet kommer högst troligt fördelas på eftermiddagar, kvällar och helger då våra lokalföreningsaktiva arbetar på ideell basis.

Om oss
Unga Allergiker är en ideell organisation som finns till för att stärka barn och unga mellan 6 och 29 år med astma, allergi eller annan överkänslighet. Vi bedriver både social verksamhet och arbetar med påverkansarbete för att skapa förändring. Vår vision är ett samhälle som inte är begränsande för barn och unga med astma och allergi. När andra ser problem ser vi lösningar! Unga Allergiker har i dagsläget närmre 1200 medlemmar och kansliet har tre anställda; en generalsekreterare, en verksamhetsutvecklare och en kommunikatör. Nu söker vi dig som vill arbeta som medlemssamordnare hos oss.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

- Jobba mot Unga Allergikers medlemsmål
- Stötta och peppa lokalföreningarna i deras lokala arbete
- Söka och ta kontakt med nya potentiella medlemmar
- Peppa och inspirera till medlemsengagemang

Vi ser gärna att du som söker har:

- Avslutad gymnasial utbildning
- Kunskap om ungas organisering och rättigheter
- Erfarenhet från tidigare ideellt engagemang

Men framför allt…

- Är en glad och social person som vill peppa och inspirera våra medlemmar!

Arbetaplatsbeskrivning
Som medlemssamordnare på Unga Allergiker arbetar du på uppdrag av förbundskansliet med generalsekreteraren som närmaste chef. Tjänsten är utformad för att passa som extrajobb vid sidan av studier eller annat arbete. Tjänsten är helt på distans förlagd till största del på eftermiddagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du bor i södra eller sydöstra Sverige då det kommer att vara tjänstens fokusområde. Resor till andra delar av landet kommer också förekomma!

Om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad deltidsanställning på ca. 25% från augusti 2022 till februari 2023 med chans till förlängning. Omfattningen går att diskutera. Vi har kollektivavtal och friskvårdsförmåner.

Lön
Fast lön, individuell lönesättning.

Vid frågor kontakta Unga Allergikers generalsekreterare Klara Lundahl: 076 - 127 03 93 eller klara.lundahl@ungaallergiker.se

Ansökan skickas till: rekrytering@ungaallergiker.se

Sista ansökningsdag 30 juni, men urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.