Bilden visar ett vinterlandskap med skog och berg i bakgrunden. I förgrunden står en björn som håller i en kamera och en räv i mössa och halsduk. Himlen är fylld med snöflingor. I mitten av himlen ser vi Unga Allergikers logotyp och texten "Ta bästa vinterbilden + värva medlem, vinn grymma priser!"

VINTERKAMPANJEN STARTAR NU!

Under årets vinterkampanj efterfrågar vi dina bästa vinterbilder + dina bästa medlemsvärvnings-knep!

Publicera din vintrigaste bild på instagram så har du chansen att vinna en dunder-snygg UA-tygkasse varje vecka under december månad. Bästa bilden vinner! Om du dessutom värvar medlemmar under dessa veckor är du med i utlottningen av våra helt nya hoodie ”LUNGOR”! Och du, ju fler du värvar - desto större chans har du att vinna. Men det räcker med att du värvar en kompis för att få chansen till en hoodie.


Det här gäller:

  1. Ta bästa vinterbilden – vad symboliserar vinter för dig? Varje vecka under december delar vi ut en UA tygkasse till den bästa vinterbilden.
  2. Mejla in bilden till info@ungaallergiker.se eller publicera den på Instagram och tagga oss för att delta i tävlingen.
  3. Om du dessutom värvar minst en medlem är du med i utlottningen av vår nya hoodie. Ju fler du värvar desto större chans har du att vinna något!
  4. Nya medlemmar får en UA reflex.
  5. Tävling pågår mellan 5-31 december.
  6. OBS! Viktigt att tänka på - den du värvar måste skriva in ditt namn när den registrerar sig som medlem för att vi ska kunna veta hur många du värvar. Det går att göra via "övrig kommentar" i formuläret.

Värva polaren, kusinen eller klasskompisen som medlem.

Nya medlemmar får en UA reflex och kan självklart även dom vara med och tävla om tygkassar och hoodies!