Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Barnläger

23 augusti - 25 augusti

Barnläger Unga Allergiker

Nu är det dags för barnläger igen!

Unga Allergiker välkomnar medlemmar 6-10 år på barnläger tillsammans med vuxen anhörig. Mellan 23-25 augusti anordnas en helg fylld med erfarenhetsutbyte, lek och skoj på Kärsögården utanför Stockholm.

NÄR: 23-25 augusti 2024
VAR: Kärsögården utanför Stockholm (samlingsplats: Stockholm Centralstation)
KOSTNAD: Deltagande på barnlägret är kostnadsfritt!
ÅLDERSGRÄNS: 6-10 år + vuxen anhörig.
ANMÄLANAnmälan stänger den 24 mars. 

På barnlägret finns lägerledare närvarande, och såklart alla deltagare! Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

Barnlägret har varit ett populärt inslag i vår verksamhet de senaste tre åren. Då vi har begränsat antal platser till lägret kommer vi därför behöva prioritera deltagare som ännu inte varit med på barnlägret samt deltagare som har astma, allergi och/eller annan överkänslighet. Vår förhoppning är att ni som tidigare deltagit hittat nätverk både barn- och vuxna emellan. Men det sagt, tveka inte att anmäla er oavsett om ni deltagit tidigare – om det finns platser som står tomma kommer de givetvis fyllas upp av personer som deltagit tidigare år!

Frågor eller funderingar?

Mejla info@ungaallergiker.se 

Läs mer om vårt barnläger här.

 

Generell info

Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför påminner vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alltid alkohol- och tobaksfria.

Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ.

På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På läger finns även en medicinskt utbilda sjukvårdsansvarig.

Detaljer

Start:
23 augusti
Slutar:
25 augusti
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://www.ungaallergiker.se/barnlager/

Plats

Karsögården
Brostugans väg
Drottningholm, 178 93 Sverige
+ Google Map