SOMMARLÄGER 2024

Nu kan du äntligen spara ned datumen 9-14 juli i din kalender för vårt årliga sommarläger som i år tar plats på Björkögården utanför Norrtälje. För medlemmar mellan 11-17 år.

Det finns plats för 30 deltagare där vi delar upp lägret i två åldersgrupper; 11-14år och 15-17 år. En deltagaravgift finns för att vi ska kunna genomföra lägret.

Anmälan öppnar klockan 10.00 den 1 mars. Urval sker enligt först till kvarn.

Om Unga Allergikers sommarläger
Varje år anordnar Unga Allergiker ett sommarläger där äventyr och massvis med upplevelser utlovas! Det är ett perfekt tillfälle att lära känna unga från hela Sverige och ha roligt i en trygg miljö. Under tidigare år har lägret anordnats på Södergården i Åre, på Björkögården utanför Norrtälje och ett år hölls lägret på Island!

På UAs sommarläger finns lägerledare och sjukvårdsansvariga närvarande. Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

GENERELL INFO OM UNGA ALLERGIKERS AKTIVITETER:
Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På aktiviteten finns även en medicinskt utbildad sjukvårdsansvarig.