BARNLÄGER 2024

Nu kan du äntligen spara ned datumen 23-25 augusti i din kalender! Barnlägret tar plats på Kärsögården i Stockholm. Lägret är för medlemmar mellan 6-10 år tillsammans med vårdnadshavare.

Anmälan är öppen fram tills den 24 mars och återkoppling till din anmälan sker efter 7 april. 

 

Om Unga Allergikers barnläger

Barnlägret anordnas för Unga Allergikers yngre medlemmar i åldern 6-10 år och medföljande vuxen anhörig. Lägret består av en helg fylld med: erfarenhetsutbyte, lärande och såklart massa roliga aktiviteter. Maten och aktiviteterna är anpassade för att fungera för alla deltagare. Lägret sker vanligtvis i slutet av sommaren eller början på hösten.

 

Generell info om UAs aktiviteter

I samband med våra aktiviteter uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel, det för att alla ska kunna delta. Dessutom är våra aktiviteter alkohol- och tobaksfria.

För att kunna välkomna alla deltagare strävar vi alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. Unga ledare finns närvarande på våra aktiviteter och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. Även en medicinskt utbildad sjukvårdsansvarig finns närvarande under barnlägret.

Har du frågor och funderingar? Tveka inte att höra av dig till Unga Allergikers kansli: info@ungaallergiker.se

Barnläger på Uskavigården, augusti 2021