Om UAs medlemsträff
På Unga Allergikers medlemsträff ses vi under en helg på hösten och har riktigt roligt tillsammans! Förbered dig på en helg fylld med roliga aktiviteter, möten med nya människor och ett perfekt tillfälle för dig att utbyta erfarenheter som historier från andra som möter liknande upplevelser dom du gör i din vardag. Massvis med upplevelser utlovas!

Helgen är kostnadsfri och vi erbjuder reseersättning. För att delta behöver du vara medlem och mellan 12-29 år. På Unga Allergikers träffar finns alltid lägerpersonal närvarande. Maten och aktiviteterna är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

 

INFO OM RESOR OCH RESEERSÄTTNING
Deltagaren ansvarar för att på egen hand ta sig till och från samlingsplatsen. Resor till och från samlingsplatsen bokas av deltagaren. Unga Allergiker erbjuder ersättning för resor som bokas senast tre veckor innan. Enligt Unga Allergikers resepolicy ska det billigaste och mest miljövänliga resesättet väljas för att få reseersättning. Unga Allergiker ersätter upp till 2 000 kr.

 

GENERELL INFO OM UNGA ALLERGIKERS AKTIVITETER:
Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi.

 

Har du frågor om medlemsträffen? Hör av dig till info@ungaallergiker.se !