På Unga Allergikers medlemsträff ses vi under en helg och har riktigt roligt tillsammans! Det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra medlemmar och få lite äventyr i en trygg miljö.

Årets medlemsträff sker på Drakudden i Upplands-bro strax utanför Stockholm den 22-24 oktober. Helgen är kostnadsfri och vi erbjuder reseersättning. För att delta behöver du vara medlem och mellan 12-29 år. Förbered dig på en helg fylld med roliga aktiviteter, möten med nya människor och ett perfekt tillfälle för dig att utbyta erfarenheter som historier från andra som möter liknande upplevelser dom du gör i din vardag. Massvis med upplevelser utlovas!

På träffen finns kanslipersonal och sjukvårdsansvariga närvarande. Maten och aktiviteterna på träffen är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

Anmälan till årets medlemsträff öppnar i höst.

Har du frågor om medlemsträffen?Hör av dig till vår verksamhetsutvecklare Lotta på lotta.bengtsson@ungaallergiker.se!

GENERELL INFO OM UNGA ALLERGIKERS AKTIVITETER:
Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På aktiviteten finns även en medicinskt utbildad sjukvårdsansvarig.