Laddar Evenemang
Sommarläger Unga Allergiker 2024

Varje år anordnar vi ett fullspäckat sommarläger. Det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra medlemmar och ha roligt – i en trygg miljö. Sommarlägret 2024 kommer att hållas på vackert belägna Björkögården utanför Norrtälje mellan den 9-14 juli. Medlemmar mellan 11-17 år är välkomna! 

Det finns plats för 30 deltagare där vi delar upp lägret i två åldersgrupper; 11-14år och 15-17 år. Dessa två grupper kommer under lägerveckan att hitta på aktiviteter både tillsammans och uppdelat. Alla måltider äts tillsammans.

På UA:s sommarläger finns en lägerchef, lägerledare och sjukvårdsansvariga närvarande. Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

Info

NÄR: Tisdag – söndag, 9-14 juli 2024
VAR: Björkögården utanför Norrtälje
KOSTNAD: 1 000:- (I avgiften inkluderas kostnader för boende, mat, aktiviteter m.m. och betalas efter att du fått bekräftelse på din plats.)
ÅLDERSGRÄNS: 11-17 år. Du måste vara medlem för att delta.
ANMÄLAN: STÄNGD

Generell info

Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför påminner vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alltid alkohol- och tobaksfria.

Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ.

På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På läger finns även en medicinskt utbilda sjukvårdsansvarig.