När:
23 augusti, 2024 – 25 augusti, 2024 heldag
2024-08-23T00:00:00+02:00
2024-08-26T00:00:00+02:00
Var:
Kärsögården
Brostugans väg
178 93 Drottningholm
Pris:
Gratis
Kontakt:

Nu är det dags igen för barnläger!

Unga Allergiker välkomnar medlemmar 6-10 år på barnläger tillsammans med vuxen anhörig. Mellan 23-25 augusti (2024) anordnas en helg fylld med erfarenhetsutbyte, lek och skoj på Kärsögården utanför Stockholm. 


NÄR: 23-25 augusti 2024
VAR: Kärsögården utanför Stockholm (samlingsplats: Stockholm Centralstation)
KOSTNAD: Deltagande på barnlägret är kostnadsfritt! UA ersätter även resor till en kostnad på 1000 kr per hushåll. 
ÅLDERSGRÄNS: 6-10 år + vuxen anhörig. Huvuddeltagaren (barnet) måste vara medlem för att delta, det blir en enkelt här.
ANMÄLAN: Klicka här (formuläret öppnar 10.00 den 18/3) Det finns ett begränsat antal platser, anmäl er så snart som möjligt! 

Anmälan stänger den 24 mars. OBS – Återkoppling kring din anmälan till barnlägret kommer via mejl efter den 7 april.


Barnläger:

På vårt barnläger finns lägerledare närvarande, och såklart alla deltagare! Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. 

Unga Allergikers barnläger har varit ett populärt inslag i vår verksamhet de senaste tre åren. Då vi har begränsat antal platser till lägret kommer vi därför behöva prioritera deltagare som ännu inte varit med på barnlägret samt deltagare som har astma, allergi och/eller annan överkänslighet. Vår förhoppning är att ni som tidigare deltagit hittat nätverk både barn- och vuxna emellan. Men det sagt, tveka inte att anmäla er oavsett om ni deltagit tidigare – om det finns platser som står tomma kommer de givetvis fyllas upp av personer som deltagit tidigare år! 

FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR? Mejla info@ungaallergiker.se

Generell info om Unga Allergikers evenemang:

I samband med våra aktiviteter uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel, det för att alla ska kunna delta. Dessutom är våra aktiviteter alkohol- och tobaksfria.

För att kunna välkomna alla deltagare strävar vi alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. Unga ledare finns närvarande på våra aktiviteter och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. Även en medicinskt utbildad sjukvårdsansvarig finns närvarande under barnlägret.


BARNLÄGER 2024