När:
25 mars, 2022 kl. 13:00 – 26 mars, 2022 kl. 13:00
2022-03-25T13:00:00+00:00
2022-03-26T13:00:00+00:00

Nya datum för POP Weekend!
JIPPIE! Vi har fått möjligheten att flytta fram POP Weekend till den 25-27 mars! Det innebär att vi kommer att genomföra träffen precis som planerat. För alla er som vill ta steget och öva på påverkan och känna pepp – anmälan är öppen!

Anmäl dig här >>

Om POP Weekend
POP Weekend är för dig som vill testa på hur det skulle vara att engagera sig lite mer i Unga Allergiker. Eller för dig som redan sitter i en förbundsstyrelse. Under helgen kommer vi att diskutera idéer på framtida medlemsaktiviteter, undersöka hur du på bästa sätt kan påverka i din lokalförening och vi övar på att bli bättre på ideellt engagemang.

Helgen kommer erbjuda teambuilding, erfarenhetsutbyte, diskussioner, planering och ett härligt relax-spa.

När: 25-27 mars 2022

Var: Tjörn, 45 min från Göteborg

Kostnad: Gratis boende, aktivitet och kost. Din lokalförening står för resekostnaden

Anmälan: Anmälan öppnar den 7 februari och stänger den 14 mars.

INFO OM RESOR OCH RESEERSÄTTNING:
Samtliga deltagare kommer att mötas upp i Göteborg central för att sedan gemensamt hoppa på vår lägerbuss som kör till lägergården och samma gäller även på hemresan. All information kommer att informeras när vi bekräftat deltagarens plats d.v.s. i mitten av mars.

GENERELL INFO OM UNGA ALLERGIKERS AKTIVITETER:
Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför uppmanar vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi.

Vid frågor och funderingar, tveka inte att kontakta vik. verksamhetsutvecklare Sofia!
Mejl: sofia.jorgensen@ungaallergiker.se
Telefon: 070 – 522 11 96

POP Weekend