När:
30 januari, 2024 kl. 18:00 – 20:30
2024-01-30T18:00:00+00:00
2024-01-30T20:30:00+00:00
Var:
Kansli för Unga Allergiker och Astma och Allergiförbundet
Rosenlundsgatan 52
Stockholm
Pris:
Gratis
Kontakt:
Lotta Boyner

Unga Allergiker tillsammans med Astma- och Allergiförbundet bjuder in till fokusgrupp!

Gör din röst hörd och få gröna kortet till Gröna Lund.

Astma- och Allergiförbundet har ett Barnallergiår under 2024, det innebär att de ska fokusera på frågor som rör barn och ungdomar. Därför har vi på Unga Allergiker fått möjligheten att lyfta fram era röster.

Var med och påverka barnallergiåret genom att ge ditt perspektiv att leva med astma, allergi och/eller annan överkänslighet. Kvällen kommer bestå av gruppdiskussioner där deltagarna kommer få frågor om sina erfarenheter att leva med allergi, astma och/eller överkänslighet. Vi bjuder på pizza och snacks och som tack för din medverkan får du Gröna kortet (Gröna Lund) till ett värde av 395kr. Kvällen kommer att ledas av Karin och Sabil från Astma- och Allergiförbundet.

NÄR: Tisdag den 30e januari kl. 18-20.30
VAR: Vårt kansli på Rosenlundsgatan 52, Stockholm
Sista anmälan: 16 januari 2024

VILKA söker vi? Alla Unga Allergikers medlemmar från 12–18 år får ansöka. Är du inte medlem, kan du gratis registrera ditt medlemskap på https://www.ungaallergiker.se/bli-medlem-2/

Det är en fördel om du är bekväm att uttrycka dina åsikter och erfarenheter i grupper. Det kommer ske ett urval av de ansökande med hänsyn till olika faktorer. Vi vill ha en lika representation av olika allergier etc.

ANMÄL DIG HÄR: https://forms.office.com/e/DH2EUkWFA8

Kan du inte delta just då? Är du intresserad att delta men inte har möjlighet att ta dig till Stockholm? Eller passar inte datumet dig? Anmäl dig ändå! Om det finns ett intresse så vill vi genomföra flera fokusgrupp fysiskt eller digitalt.

Har du några frågor kring fokusgruppen är du välkommen att höra av dig till lotta.boyner@ungaallergiker.se eller karin.neuhaus@astmaoallergiforbundet.se

Hoppas att vi ses!
Astma- och Allergiförbundet och Unga Allergiker

Pizza, snacks och samtal om allergier – Fokusgrupp med Astma och Allergiförbundet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *