När:
12 januari, 2024 – 14 januari, 2024 heldag
2024-01-12T00:00:00+01:00
2024-01-15T00:00:00+01:00
Var:
Vägsjöfors Herrgård i Torsby, Värmland
Pris:
Gratis
Kontakt:
Linnéa Karlsen, Verksamhetsutvecklare
070-522 11 96

Välkomna på lokalförenings-”Start-up”

Vi vill starta det nya året med en inspirerande helg tillsammans med alla som är eller vill vara engagerade i Unga Allergiker på Vägsjöfors Herrgård i Värmland. Vi välkomnar två styrelsemedlemmar från varje lokalförening att anmäla sig (fler kan delta i mån av plats). Övriga platser kommer vara öppna för medlemmar som är intresserade av att engagera sig i sin lokalförening.

Helgen kommer bestå av ledarskapsutbildning, roliga aktiviteter, god mat och nya vänner!

Vi möts på Torsby resecentrum klockan 20:30 på fredagen för att sedan åka gemensamt till herrgården (detaljer kan komma att ändras).

NÄR: Fredag den 12 januari kl. 20.30 – söndag den 14 januari kl. 14.00
VAR: Vägsjöfors Herrgård i Torsby, Värmland
KOSTNAD: Gratis och vi erbjuder reseersättning upp till 2 000 kr.
ÅLDERSGRÄNS: Alla som är över 12 år (undantag om du är styrelsemedlem i lokalförening och godkänt att åka själv av målsman). Du måste vara medlem för att delta, det blir du enkelt och gratis på vår hemsida www.ungaallergiker.se/bli-medlem
ANMÄLAN: Det finns ett begränsat antal platser. Vid fler anmälningar än platser kommer ett urval att göras baserat på bland annat geografisk spridning. Vi vill ha så många lokalföreningar som möjligt representerade. De som inte har fått en plats hamnar på en reservlista och får en plats vid eventuella avbokningar. Anmälan stänger den 26 november. När anmälan stänger kommer du få en bekräftelse via mejl om du fått plats eller inte.

NO SHOW AVGIFT: Om du får förhinder att delta behöver du meddela det senast en vecka efter sista anmälningsdatum, 3 december 2023. Därefter blir anmälan bindande och avbokning efter 3 december kräver giltigt sjukintyg. Om avbokning sker utan giltigt sjukintyg och ingen reserv deltar i stället så debiteras deltagaren med 1000 kr.

Under Unga Allergikers Start-Up:

– Respekterar vi varandra

– Följer vi Unga Allergikers policy som innebär att alkohol, droger, tobaks- och nikotinpreparat (såsom cigaretter, snus, e-cigaretter m.m.) inte är tillåtet. Narkotikaklassade läkemedel får endast användas för personligt medicinskt bruk.

– Deltar medlemmar i Unga Allergiker (d.v.s. barn och unga mellan 6-29 år). Föräldrar får därförinte delta på plats på aktiviteten/lägergården.

– Är det viktigt att du kommer med (och i) kläder och andra textilier/väskor som inte varit i kontakt med pälsdjur (har du pälsdjur hemma och vill få tips om hur du ska gå till väga, kontakta aktivitetens kontaktperson)

– Är det viktigt att du kommer med (och i) kläder och andra textilier som tvättats i oparfymerade produkter

– Tar du endast med hygien- och hårprodukter som är oparfymerade.

– Tar du som deltagare inte med egen mat eller snacks till aktiviteten. Vi som planerar ser till att det finns snacks och mat som passar alla utifrån aktivitetens aktuella behov (vill du veta mer eller känner dig osäker, kontakta aktivitetens kontaktperson)

INFO OM RESOR OCH RESEERSÄTTNING:

Observera att resan bokas efter bekräftelse på anmälan från Unga Allergiker.
Deltagaren ansvarar för att på egen hand ta sig till och från samlingsplatsen, där kommer det finnas en buss som kör oss hela vägen ut till lägergården. Resor till och från samlingsplatsen bokas av deltagaren. Unga Allergiker erbjuder ersättning för resor som bokas senast tre veckor innan, den 22 december. Enligt Unga Allergikers resepolicy ska det billigaste och mest miljövänliga resesättet väljas för att få reseersättning. Unga Allergiker ersätter upp till 2 000 kr. Har du blivit erbjuden en plats på lägret kommer du att få en blankett på mejl med mer info om hur du går till väga för att få reseersättning.

Anmälan sker via länken: https://forms.office.com/e/HhjxNRzTgT

Mer information kommer komma längre fram – Vid frågor kontakta Verksamhetsutvecklare Linnéa på linnea.karlsen@ungaallergiker.se

Hoppas vi ses!

Unga Allergiker

Start-up för engagerade inom Unga Allergiker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *