När:
9 juli, 2024 – 14 juli, 2024 heldag
2024-07-09T00:00:00+02:00
2024-07-15T00:00:00+02:00
Var:
Björkögården, Norrtälje
Väster Edsvik 28
764 92 Väddö

Nu kan du anmäla dig till årets sommarläger!

Varje år anordnar vi ett fullspäckat sommarläger. Det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra medlemmar och ha roligt – i en trygg miljö. Sommarlägret 2024 kommer att hållas på vackert belägna Björkögården utanför Norrtälje mellan den 9-14 juli. Medlemmar mellan 11-17 år är välkomna! 

Det finns plats för 30 deltagare där vi delar upp lägret i två åldersgrupper; 11-14år och 15-17 år. Dessa två grupper kommer under lägerveckan att hitta på aktiviteter både tillsammans och uppdelat. Alla måltider äts tillsammans.

På UA:s sommarläger finns en lägerchef, lägerledare och sjukvårdsansvariga närvarande. Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

NÄR: Tisdag – söndag, 9-14 juli 2024
VAR: Björkögården utanför Norrtälje
KOSTNAD: 1 000:- (I avgiften inkluderas kostnader för boende, mat, aktiviteter m.m. och betalas efter att du fått bekräftelse på din plats.)
ÅLDERSGRÄNS: 11-17 år. Du måste vara medlem för att delta.
ANMÄLAN: Det finns ett begränsat antal platser och lägret brukar bli fullt första veckan, så anmäl dig så snart som möjligt! De som inte har fått en plats hamnar på en reservlista vid eventuella avbokningar. Anmälan stänger den 17 mars.

Anmälan öppnar klockan 13:00 (pågrund av tidigare fel med hemsidan): https://forms.office.com/e/pjGiwsfptw

Om Unga Allergikers sommarläger

Varje år anordnar Unga Allergiker ett sommarläger där äventyr och massvis med upplevelser utlovas! Det är ett perfekt tillfälle att lära känna andra medlemmar och ha roligt i en trygg miljö. Under tidigare år har lägret anordnats på Södergården i Åre, på Björkögården utanför Norrtälje och ett år hölls lägret på Island!

På UAs sommarläger finns lägerledare och sjukvårdsansvariga närvarande. Maten och aktiviteterna på lägret är anpassade för att fungera för alla deltagare. Våra aktiviteter är alltid alkohol- och tobaksfria.

Generell info om Unga Allergikers aktiviteter

Vi vill att alla ska kunna delta på våra aktiviteter, därför påminner vi alltid våra deltagare att vara fria från dofter, nötter, citrus och pälsdjursepitel. Våra aktiviteter är dessutom alltid alkohol- och tobaksfria. Vi strävar alltid efter att boka så allergivänliga lokaler som möjligt och vi anpassar all mat och fika så att alla ska kunna äta samma eller likvärdiga alternativ. På våra aktiviteter finns unga ledare närvarande och de allra flesta av dem har egen erfarenhet av astma och allergi. På läger finns även en medicinskt utbilda sjukvårdsansvarig.

För frågor: mejla oss på info@ungaallergiker.se

SOMMARLÄGER 2024

2 reaktion på “SOMMARLÄGER 2024

  • 1 mars, 2024 kl. 12:51
   Permalänk

   Hej Petra! Anmälan öppnar klockan 13:00 istället för 10:00 på grund av tekniska problem med hemsidan. Vi ber om ursäkt om detta och hoppas du kan anmäla dig vid denna tidpunkt istället.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *