Månadens medlem september

Ronja är månadens medlem för september. Hon gillar att hänga med sin lokalförening (UA väst) och att pyssla. Till hösten längtar hon till högtiden halloween. Favoritlek? – Maffia!


– Berätta lite kort om dig, vem är du?

Jag heter Ronja och är 12 år, ska fylla 13 i oktober. På fritiden gillar jag att pyssla. Jag kommer ifrån Kungälv, utanför Göteborg. Jag lider av astma, något jag haft sedan jag var liten. Det påverkar mig på så sätt att jag inte kan springa långt utan att bli andfådd och få en astmaattack.

– Varför är du medlem i UA?

Jag är medlem i UA på grund av att min mammas syster hittade UA och tänkte att det kanske var något för mig. Hittills har jag varit med på massor av 5-kamper med min lokalförening UA Väst och även sommarlägret som Unga Allergiker anordnar.

– Har du något minne från Unga Allergiker?

När jag har varit med på kvällarna hos UA så har vi lekt en lek som heter ”Maffia” – den är jättekul. Man får lära känna alla nya karaktärer i spelet och man får låtsas vara någon annan för en stund. Annars är sommarlägret alltid något jag ser fram emot!

– Ditt bästa tips till andra?

Jag har inte riktigt något tips.

– Ska du göra något kul i höst?

Jag ser fram emot Halloween! Vi ska till mammas kompis och fira.

Vad härligt! Tack för att vi fick prata med dig!

Tack!

Är du medlem hos Unga Allergiker?

Glöm inte att du måste förnya ditt medlemskap hos Unga Allergiker varje år, det tar ungefär 2 minuter och är såklart helt gratis!